‹ AKTUELT

Vi søker engasjert og hands-on CFO

Til å videreutvikle vår økonomifunksjon i et selskap i vekst søker vi en dyktig CFO.

Vi søker en CFO som sammen med ledergruppen og et kompetent økonomi- og administrasjonsteam på seks personer skal bidra til fortsatt positiv utvikling av selskapet.

Vi søker etter deg som har betydelig erfaring fra tilsvarende roller og trives godt som en forretningsorientert, hands-on, engasjert og inkluderende leder. Du er sterk analytisk, har kremmerånd og har god erfaring med prosjektorientert virksomhet. Du har gjerne også erfaring med det å være en del av et børsnotert konsern og har god regnskapsforståelse.

Du lykkes godt i rollen fordi du evner å gjøre kompliserte ting enkle, kommuniserer godt med alle miljøer og er en pådriver for å utvikle analyser og rapporter til gode styringsverktøy for selskapet. Likviditetsstyring og kostnadsfokus er en naturlig del av ditt DNA.

Artec Aqua holder til i nye kontorlokaler i Breivika utenfor Ålesund der vi er i overkant av 50 ansatte.

Spørsmål om stillingen kan rettes til CEO Ingegjerd Eidsvik tlf 950 87 754.

Kortfattet søknad med CV sendes snarest til soknad@artec-aqua.com. Kandidater vil bli vurdert fortløpende.

Litt om oss

Sammen med våre kunder og leverandører utvikler vi verdens mest pålitelige anlegg for landbasert oppdrett. Vi arbeider i en bransje der våre kunder blir målt på bærekraftig matproduksjon. Vi skal bidra til å gjøre fiskeoppdrett renere, tryggere og mer lønnsom.

Artec Aqua AS tilbyr alt fra egne produkt og prosessløsninger, til komplette systemløsninger og nøkkelferdige anlegg. Vi jobber målrettet med produktutvikling, og har posisjonert oss som en sterk kompetanse- og teknologibedrift. Vi ser et stort vekstpotensial innen landbasert fiskeoppdrett, både nasjonalt og internasjonalt. I Artec Aqua blir du en del av et inkluderende og utviklende arbeidsmiljø - i en spennende næring med gode fremtidsutsikter.

Artec Aqua omsatte for 1 mrd NOK i 2021 og er en del av Endúr ASA.