‹ AKTUELT

Rigger selskapet for videre vekst – Asbjørn Skaro ny Vice President Project i Artec Aqua

Ålesundsselskapet Artec Aqua AS har doblet omsetningen de siste årene, med et foreløpig rekordår i 2020. Med forventet videre vekst, også internasjonalt, tar selskapet sats og ansetter ny VP Project.

– Artec Aqua er sentralt plassert i verdikjeden og jeg ser frem til å bli en del av et sterkt kompetansemiljø, som sammen med partnere vil skape industrihistorie i årene framover, sier Asbjørn Skaro.

Stillingen som VP Project er en viktig lederstilling for å realisere våre prosjekter og utvikle vår prosjektorganisasjon i Artec Aqua. Prosjektene øker i størrelse og kompleksitet. Skal vi rigge selskapet for videre vekst på kort og lang sikt er vi avhengig av folk med kompetanse som kan komplettere oss, og derfor er vi veldig glad for å få Asbjørn Skaro inn i lederteamet sier CEO Ingegjerd Eidsvik.

- Med Asbjørn Skaro får vi en leder som har solid erfaring fra prosjektorganisasjoner, og med hans internasjonale toppledererfaring vil vi være enda bedre rustet når vi skal gå internasjonalt. Han har avgjort kompetanse, erfaring og egenskaper som trengs for å lede og skalere opp vår prosjektorganisasjon, i tillegg til å bli en sentral bidragsyter i utvikling av selskapet i tiden som kommer, sier Ingegjerd Eidsvik.

Asbjørn Skaro kommer fra stillingen som Senior Vice President Business Development and Support -  Global Customer Support, i Kongsberg Maritime. Han har siden 2005 hatt ulike lederstillinger i Rolls Royce Marine og de siste 6 årene vært en del av toppledelsen Rolls Royce Marine/Kongsberg Maritime. Før tiden i Rolls Royce jobbet han 6 år som Prosjektleder i Holte Prosjekt Consulting AS, der han også var en del av lederteamet. Asbjørn (49 år) er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim.

Asbjørn Skaro tiltrer stillingen 1. mars 2021. Med Asbjørn har Artec Aqua i overkant av 40 ansatte og rekrutterer i disse dager ytterligere 10 som skal være på plass i løpet av våren.