‹ AKTUELT

Ny prosjektleder i Artec Aqua

Bjørn Berge er ansatt som prosjektleder og tar med seg erfaring fra komplekse prosjekter, både nasjonalt og internasjonalt.

Bjørn Berge, ny prosjektleder i Artec Aqua. Foto: Artec Aqua.

Berge sier til Kyst.no at prosjektgjennomføring og det å skape resultat og løsninger gjennom samarbeid med mennesker fra ulike fagområder, både internt og eksternt, er det som motiverer han.

På toppen av ønskelisten

– Etter noen år med mer overordnet og administrative oppgaver ønsket jeg meg inn i en mer operativ setting. Stillingen som prosjektleder i Artec Aqua sto på toppen av ønskelisten blant jobbene jeg søkte på, og da tilbudet fra Artec Aqua kom, så var dette et klart og enkelt valg for meg, forteller 47-åringen.

Berge går inn i Artec Aqua sitt prosjektlederteam – et team som i dag teller seks erfarne prosjektledere. Der vil han få ansvar for en bred og spennende prosjektportefølje.

Asbjørn Skaro

Asbjørn Skaro, visepresident prosjekt i Artec Aqua, forteller at han er svært fornøyd med at Berge er på plass i teamet, som de fremover har en plan om å styrke ytterligere.

– Med Bjørn får vi en erfaren prosjektleder som har levert komplekse prosjekter både nasjonalt og internasjonalt.

Bjørn Berge kommer fra stillingen som daglig leder i Ulstein Elektro Installasjon og går nå over i rollen som prosjektleder i Artec Aqua. Berge har mer enn 20 års internasjonal erfaring fra NOV, Kongsberg Evotec, ENTEC og sist som daglig leder i Ulstein Elektro.