‹ AKTUELT

Ny prosjektinnkjøper i Artec Aqua

Håvard Breen er ny i stillingen som prosjektinnkjøper i Artec Aqua. Han starter i sin nye jobb 2. august.

Håvard Breen, ny prosjektinnkjøper i Artec Aqua

Håvard er 31 år og kommer fra Trondheim. Han og samboeren var bosatt i Oslo og har flyttet til Ålesund nå i sommer.

Håvard er utdannet Master i teknologi / sivilingeniør bygg og miljøteknikk fra NTNU i 2015, og skrev da masteroppgave om effektivisering av prosjekteringsprosessen i totalentrepriser. Håvard utdannet seg imidlertid allerede i 2009 som tømrer og har jobbet i byggeprosjekt for Skanska både på heltid før NTNU og på deltid/ferier underveis i studiene.

Som en del av NTNU-programmet var Håvard også et halvt år i «San Diego State University» hvor han fordypet seg i «Lean Construction» som del av fagfeltet «Construction Management».

Ulike roller

Siden studiene ble avsluttet i 2015 har Håvard vært ansatt som prosjektleder hos Aase Prosjekt AS i Oslo, der han har bekledd ulike roller relatert til prosjektledelse og anskaffelser i forbindelse med byggherrestyrte entrepriser og totalentrepriser, samt større rehabiliteringsprosjekt.

Bjørnar Flem, Innkjøpssjef i Artec Aqua

– Det ligger i kortene at Håvard vil bidra sterkt i innkjøps-teamet inn mot entreprise-anskaffelser, i første omgang på prosesstekniske NS-anskaffelser, men etter hvert også inn mot anskaffelsene vi gjør i samarbeid med Moldskred av bygg- og anleggsentrepriser, i tråd med innkjøpsstrategien i Artec Aqua, sier Bjørnar Flem, innkjøpssjef i selskapet til Kyst.no.

Saken er hentet fra kyst.no