‹ AKTUELT

Fornøyd kunde tar over anlegg

AquaGen Profunda i Barstadvik har nå tatt over første del av prosjektet. En viktig milepel for både byggherre og entreprenør.

Modningshallen

Nå er det klart for at byggherre kan starte modningsprosessen i modningshallen, slik at rogna er klar for innlegg når vi overleverer rognhallene som del 2 av prosjektet. Det skjer etter planen i sommer.

Prosjektleder i Artec Aqua, Bjørn Berge og driftsleder i AquaGen Profunda, Frode Sætre.

Saklig og godt samarbeidsklima

– Artec Aqua har vært fantastisk fine folk å samarbeide med. Det har vært en lett og artig tone mellom oss hele veien, men selvsagt saklig og besluttsomt der det trengs. Et slikt godt samarbeidsklima er essensielt for fremdriften og  for at vi lykkes sammen, forteller Frode Sætre, driftsleder i AquaGen Profunda.

Vi setter stor pris på det gode samarbeidet og takker Frode og resten av gjengen i AquaGen Profunda for et fantastisk flott prosjekt så langt.

En retter en stor takk til prosjektleder i Artec Aqua, Bjørn Berge og hans team for et hittil meget godt utført arbeid og ser fram til at mengder rogn skal strømme ut av dette anlegget og forsyne norsk og utenlandske smoltanlegg med laks og ørretrogn.