‹ STILLINGER

Ingeniør prosessdesign

Bli en del av et ledende team på prosessdesign.

Artec Aqua - totalentreprenør for landbasert oppdrett.

Vi var tidlig ute med en satsing på landbasert oppdrett, og har siden oppstart i 2002 posisjonert oss som en ledende totalentreprenøren av landbaserte oppdrettsanlegg til stamfisk, smolt, og matfisk, hvor selskapets mange egenutviklede produkt- og prosesstekniske løsninger utgjør spydspissen i teknologien. Vi håndterer jobben fra rådgivning, prosjektering, kontrahering, bygging, og igangkjøring, og våre anlegg er i dag i drift langs store deler av kysten. Dette er vi stolt av, men vi er fortsatt i en vekstfase og utvikler oss stadig for å møte fremtidens krav. Vi vil mye, vi skal mye, og vi har en ambisjon om å utvikle verdens mest pålitelige anlegg for landbasert oppdrett.

Som følge av økt oppdragsmengde ser vi etter en ingeniør prosessdesign som vil jobbe med prosessteknisk prosjektering knyttet til våre byggeprosjekter. Du vil bli en del av en svært kompetent avdeling hvor du vil utvikle deg faglig og jobbe med hyggelige og flinke folk.

Vi ser etter deg som er løsningsorientert og har nysgjerrighet slik at du trives med å jobbe på tvers av ulike fagområder og evne til å være innovativ og bidra til at vi utvikler oss. Du er god på å se hva som må prioriteres og tar initiativ til å gjennomføre oppgaver i samarbeid med andre.

Vil du bli en del av vårt team? Les mer om arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner under, og ta kontakt om du lurer på noe.

Arbeidsoppgaver:

Kjenner du deg igjen i noen av punktene under vil vi gjerne høre fra deg:

Ikke nøl med å søke selv om føler du ikke treffer på alle punktene. Vi ønsker å komme i dialog med som er interessert i å bli en del av vårt team og være med å utvikle verdens beste landbaserte oppdrettsløsninger.  

Gå til søknadsside